Bitenler 2

Merhaba!

Haftaya bitenler yazısıyla başlıyorum. İlk bitenler yazımı okumak için (bknz. Bitenler 1)

Bitenler yazılarını okumayı çok seviyorum öyle ki Google'a "Bitenler" yazıp arama yapıp ne varsa okuyordum :D


Şöyle bir toplu bakalım daha sonra da kısa kısa ürünleri yorumlayacağım.



Gruplar halinde neler bitirmişim ;




Organix Biotin & Collagen Şampuan: Kaç kutu bitirdiğimi hatırlamadığım, çok sevdiğim şampuanım ( Bknz.Organix Biotin & Collagen Şampuan ) Blogtaki yazımda ayrıntılı bir şekilde anlatmıştım.


İpana Komple Bakım Diş Macunu: İpana'nın diş macunlarını seviyorum. Bunun herhangi büyük bir iddiası yok. Fiyatı uygundu kullanıp bitirdim. İhtiyaç anında tekrar alabilirim.


Rimmel London Scandal Eyes Eyeliner ve Flormar Dipliner: Bunlar bitmedi ama çöpe gidiyor. İkisi de aylardır bende ve kullanamıyorum. Yazısı için (Bknz.Memnun Kalmadığım Ürünler )


Oriflame Very Me Extendalash Maskara: Bu da 10-12 TL gibi bir fiyata sahip. Sevdiğim bir maskaraydı, benim kirpiklerimin daha çok uzamaya ihtiyacı var. Bitmedi ama artık kullanamıyorum.


Biliyorsunuz ki maskaraların kullanım süresi 6 ay. Bu da 6 aydan sonra yapısında hiçbir değişim olmamasına rağmen gözümü yakmaya başlamıştı sürdüğümde. Göz konusunda aşırı dikkatli olmamız gerekiyor. Tekrar almam ama başka deneyimlemek istediğim ürünler var.




Ve tabii ki de bir "oje delisi" olarak bitirdiğim tırnak ürünlerim :

Revlon Quick Dry Base Coat: Bu taban oje orta halliydi. Tırnaklarımı sertleştirdi fakat soyulmalarını engelleyemedi. Kalyon'un tırnak güçlendiricisi favorim. Kalyon'la yola devam şimdilik. Bir daha almayacağım.


Parmex Aseton: Ben daha çok pembesinin kokusunun sevmeme rağmen, Parmex'in üç çeşidi içinde en güçlü formüle sahip olanın bu olduğunu düşünüyorum. Bana aseton dayanmaz :)


Nk Express Kurutucu Oje: Sadece Gratis'lerde satılan bu oje kurutucu 3-4 TL gibi bir fiyatı var ve çok memnunum. Tekrar alacağım kesinlikle.



Cala makyaj temizleme mendilleri: Bir mendil ne kadar işe yarayabiliyorsa o kadar. Maskarayı çıkarırken zorluyor sizi. Ben bu ürünü tatillerde, bavulda sıvı makyaj temizleyici taşımayı pek istemediğim için kullandım. Bu sefer de mavi ambalajlı olanını aldım. Bu salatalıklıydı, kokusu beni rahatsız etmedi.


Rituel De Beaute Siyah Nokta  Bandı: Efsane olan bu bantları ben de çok seviyorum ve çok rahat Bim marketlerde buluyorum. Bazı şehirlerde olmuyormuş sanırım. Almaya devam, alınca kutu kutu alıyorum.


Apaks Makyaj Pedi: Uygun fiyatlı en sevdiğim makyaj temizleme pedi bu. Hem makyajımı hem de ojelerimi temizlerken kullanıyorum. Bundan da alınca paket paket alıyorum.

Bitenler ve Çöpe Gidenler yazım bu kadardı. 


Çok bir şey bitirmesem de napalım bunlar gitti çöpe şu an çok mutluyum :D
Darısı bitemeyenlere.


Hoşçakalın...

14 yorum:

  1. Maşallah ne güzel şeyler bitirmişsin bende bitenler yazılarını okumayı çok seviyorum almak istediğim ürünleri görünce önden bilgilenmiş oluyorum :) Maskaralara dikkat etmek lazım daha önce gözüm çok mikrop kaptı kurumaya başladığında kullanmayı bırakmak lazım yoksa onlar gözün içine kaçıp mikrop kapmasını sağlayabiliyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, son kullanma tarihi geçen maskaralar kirpikleri de döküyor benim gözlemlediğim kadarıyla :( Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Darısı yenilerinin başına... :) Cala'nın aloe veralısı favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu oksijenlisi bitince aloe veralısını deniyim ben o zaman :) Amin :D

      Sil
  3. Bence iyi bitirmişsin darısı bana :D

    YanıtlaSil
  4. biotin kolajen serisinin saç kremini kullanıyorum, gerçekten hayatımda kullandığım en iyi saç kremi olduğunu söyleyebilirim. bu şampuanını da alaağım. saçlarımı ciddi anlamda iyileştirip gürleştirdi. eline sağlık canım, gelsin yeniler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanını da kullanınca daha iyi sonuç elde edeceğini düşünüyorum :) Teşekkür ederim gelsin yeniler :) <3

      Sil
  5. Guzel bir bitenler yazisi olmuş kuzum ellerine saglik 😊

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel ürünler, yeni güzellikleri bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, çalışmalarım sürüyor :)

      Sil
  7. biternler yazısı okumayı çok seviyorum.Severek okudum yazını :) oriflemin rimelini ben çok sevemedim. Bir defa almıştım bir daha da almadım.Bende bloğuma beklerim. SEvgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Benim için de vazgeçilmez bir rimel değil açıkçası Ben de geliyorum hemen blogunuza :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Bu Blogda Ara